curriculum 1014 webinar

Voor scholen en 1014-initiatieven die meer over Curriculum 10-14 willen weten organiseren we op woensdagmiddag 30 maart en dinsdagavond 5 april een webinar. We leggen je in een ongeveer een uurtje het een en ander uit over 10-14.

 
Curriculum 10-14 is een curriculum met onderwijsmaterialen en praktische handreikingen enerzijds. Anderzijds is het een onderwijsconcept dat gericht is op het verbeteren van leren op school, bij leerlingen, leerkrachten en coaches.
 

 
De fundamenten van het curriculum steunen op wetenschappelijk onderzoek over het lerende tienerbrein. Het curriculum is speciaal ingericht voor tienerscholen en 10-14-initiatieven. Het is onderdeel van een doorlopende leerlijn van 2 tot en met 15 jaar. Leerlingen ontwikkelen zich met Curriculum 10-14 in hun eigen tempo. Bijvoorbeeld door middel van leertrappen.
 

Aanmelden voor het webinar

Het webinar op 30 maart begint om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het webinar op 5 april begint om 20.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Het wordt een interactief webinar met ruimte voor vragen. Wil je erbij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in of stuur een mailtje aan info@curriculum10-14.nl.
 


     


     


     

    Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.