Ons doel is het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van het onderwijs in Nederland, bij kinderen van 2,5 tot 16 jaar oud. Door scholen, leraren en ontwikkelaars in een community te verenigen willen we het onderwijs samen verbeteren. Welke curricula zijn er naast Curriculum 10-14?

IEYC: voor kinderen van 2 tot 6 jaar

Voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar is er het International Early Years Curriculum (IEYC). Peuters en kleuters leren vooral door te spelen. IEYC helpt leerkrachten gericht bij de persoonlijke, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen.

IPC: voor kinderen van 6 tot 11 jaar

In het basisonderwijs bieden we het International Primary Curriculum (IPC) aan. Er wordt in meer dan negentig landen met het curriculum gewerkt. In Nederland werken we al met enkele honderden basisscholen samen.

IMYC: voor leerlingen van 11 t/m 15 jaar

Het International Middle Years Curriculum (IMYC) is voor leerlingen van 11 tot en met 15 jaar: de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Net als bij Curriculum 10-14 spelen de behoeftes van het tienerbrein een belangrijke rol.

Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.