curriculum 1014 webinar

Voor scholen en 1014-initiatieven die meer over Curriculum 10-14 willen weten organiseren we op 8 november een webinar. We leggen je in een ongeveer een uurtje het een en ander uit over 10-14.

 
Curriculum 10-14 is een curriculum met onderwijsmaterialen en praktische handreikingen enerzijds. Anderzijds is het een onderwijsconcept dat gericht is op het verbeteren van leren op school, bij leerlingen, leerkrachten en coaches.
 
De fundamenten van het curriculum steunen op wetenschappelijk onderzoek over het lerende tienerbrein. Het curriculum is speciaal ingericht voor tienerscholen en 10-14-initiatieven. Het is onderdeel van een doorlopende leerlijn van 2 tot en met 15 jaar. Leerlingen ontwikkelen zich met Curriculum 10-14 in hun eigen tempo. Bijvoorbeeld door middel van leertrappen.
 

Aanmelden voor het webinar

Het webinar op 8 november begint om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het is een interactief webinar met ruimte voor vragen. Wil je erbij zijn?  Geef ons een seintje via  info@curriculum10-14.nl. Ook als je al vragen hebt, beantwoorden we die ook graag 1 op 1 via de mail.
 
Wie weet tot de 8e!
 

Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.