Ontdek het 1014-onderwijs

Ben je benieuwd naar Curriculum 10-14? Dan hebben we een mooie eerste kennismaking voor je. Op maandag 5 februari vindt namelijk het webinar ‘Kennismaken met Curriculum 10-14’ plaats. Je bent van harte welkom!

 
Deze online-bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die nog niet met Curriculum 10-14 werkt en meer wil weten. In een uur ervaar je wat Curriculum 10-14 voor de leraren en leerlingen op jouw school kan betekenen. Je ontdekt dat Curriculum 10-14 zowel een curriculum voor tienerscholen is als een onderwijsfilosofie, waarmee je het leren weer op één zet.
 
Curriculum 10-14 leunt onder andere op wat we weten over het lerende tienerbrein. Tijdens het webinar vertellen we bovendien meer over het Curriculum 10-14-lidmaatschap en wat daar de voordelen van zijn.
 

Voor wie is het webinar interessant?

Het webinar is bedoeld voor tienerscholen en 10-14-initiatieven, in het speciaal voor geïnteresseerde leraren, leidinggevenden en/of ander onderwijskundig personeel. Deelname is kosteloos en je hoeft je alleen maar aan te melden.
 

Het webinar bijwonen?

Het webinar begint op maandag 5 februari om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Ben jij erbij? Geef je dan op via onderstaand aanmeldformulier.
 

    Het onderwijs van Great Learning Nederland gaat naast vele jaren onderwijservaring wereldwijd uit van onderzoeken uit de hersenwetenschap.